Uslovi korišćenja

Dobrodošli na web stranicu sportske-kladionice.rs. Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće uslove korišćenja pre nego što nastavite da koristite našu web stranicu.

Prihvatanje Uslova

Korišćenjem ove web stranice, slažete se sa uslovima korišćenja i obavezujete se da ih poštujete u celosti. Ukoliko se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

Licenca

Sportske-kladionice.rs i njegovi vlasnici vam dodeljuju ograničenu, neekskluzivnu licencu za pristup i korišćenje ove web stranice u skladu sa ovim uslovima korišćenja.

Intelektualna Svojina

Sadržaj na ovoj web stranici, uključujući tekst, grafiku, logotipe, ikone i softver, zaštićen je zakonima o intelektualnoj svojini i vlasništvu sportske-kladionice.rs ili trećih lica. Nijedan deo sadržaja sa ove web stranice ne sme biti reprodukovan, distribuiran, prenošen ili na bilo koji način iskorišćen bez prethodnog pismenog odobrenja sportske-kladionice.rs.

Ograničenja

Korišćenje ove web stranice je na vašu sopstvenu odgovornost. Sportske-kladionice.rs neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem ove web stranice.

Spoljne Poveznice

Ova web stranica može sadržavati poveznice ka spoljnim sajtovima koje ne kontrolišemo. Sportske-kladionice.rs ne preuzima odgovornost za sadržaj ili prakse ovih spoljnih sajtova.

Promene Uslova

Sportske-kladionice.rs zadržava pravo da povremeno menja ove uslove korišćenja. Promene će biti objavljene na ovoj stranici i postaće važeće od trenutka objavljivanja.

Kontakt

Za sva pitanja ili primedbe u vezi sa ovim uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt informacija na našoj web stranici.

Ovi uslovi korišćenja su poslednji put ažurirani 31.10.2023.